Masajul prostatic

Asa cum ii spune si numele, masajul prostatic este un tip de stimulare fizica a organului masculin, prostata. Acest tip de masaj se efectueaza in primul rand pentru a furniza placeri sexuale de mare intensitate, deoarece prostata are  un rol extrem de important in viata sexuala barbateasca. Este posibil asadar sa se maseze prostata manual, prin stimularea fizica externa a perineului sau prin masarea interna a peretelui rectal anterior.

O maseuza terapista specializata in masajul prostatic va fi foarte delicata, cu atat mai mult cu cat este prima oara cand experimentati acest gen de masaj. Aceasta va va oferi o stimulare gentila, care va fi mai degraba relaxanta si placuta decat infonfortabila. De asemenea, masajul prostatic este folosit la scara larga si in scopuri terapeutice, pentru tratarea diferitelor afectiuni ale prostatei, fiind extrem de util in cele mai multe cazuri. La barbati, prostata este o sursa foarte puternica de placeri fizice, masajul acesteia fiind foarte incitant pentru barbatii care se lasa purtati pe culmile acestei placeri incomensurabile, alaturi de o maseuza tanara si atractiva.

Masajul tantric al punctului sacru este o combinatie de stimulare anala atat externa cat si interna, cu scopul de a elibera o cantitate mare de energie sexuala si de a va induce un orgasm prelungit si de intensitate maxima. Masajul tantric al punctului sacru include si un masaj prostatic intern care va va ajuta sa va realiniati chakra dumneavoastra de baza. Se stie ca masajul prostatic va poate stimula eliberarea unui flux mare de energie kundalini, energie in stare pura si cat si unui flux mare de energie sexuala care va va umple fiinta. Odata ce chakrele dumneavoastra sunt curate si eliberate de orice fel de blocaj, este posibil sa va ridicati nivelurile de energie kundalini la anumite cote nemaintalnite pana atunci. Avand o cantitate mare de energie kundalini in organism, puteti sa experimentati momente de maxima claritate si incredere in sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>